Du är inte inloggad.

Artikel

Kiropraktor Uppsala

Kiropraktor Uppsala – Som kiropraktor undersöker och behandlar jag olika besvär och smärttillstånd i kroppens leder och muskler. Jag behandlar bl.a. ryggskott, ischias, nackbesvär, allmän stelhet i ryggen, knän, armbågar och axlar samt huvudvärk. Gravida med ryggsmärtor är också välkomna.

Jag heter Gunhild Nilsson och jobbar i Övre Slotts på Rundelsgränd 3C nära Luthagen och Sysslomans-gatan.

Jag är legitimerad sedan 1989 och medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, LKR.

Kiropraktik är ett verksamhetsområde som avser diagnostik, förebyggande och behandling av funktionella besvär i rörelseapparaten. Kiropraktisk teori utgår från att störningar i en leds rörlighet påverkar nervsystemet vilket i sin tur kan leda till olika besvär och smärttillstånd som kan kräva en kiropraktors hjälp.

Kiropraktor Uppsala – En del patienter har frågor och funderingar inför att boka en tid hos kiropraktor. Det kan handla om att man funderar på om det verkligen fungerar för de problem man upplever. Läs gärna lite bland våra vanligaste frågor och svar och hör av dig till oss om du skulle ha fler funderingar som du inte hittar svar på.

Om du upplever större eller mer akuta besvär är du varmt välkommen att höra av dig till mig för en akut tid i Uppsala. Du får enklast kontakt med abc Kiropraktor på telefonnumret 018 – 13 06 06. Du som är i behov av akut behandling kan snabbt och enkelt vända dig till oss på abc Kiropraktor för att hitta en tid för akut behandling.

abc Kiropraktor ligger på Rundelsgränd 3C, nordväst om domkyrkan – en tvärgata till St. Olofsgatan. Strax nedanför Fyrisbiografen.

Parkering finns på smågatorna runt Rundelsgränd samt vid Economicum och Katedralskolan. Man får parkera där det står boende. Betala bara full timpeng.

Bussar 9, 22 och 41 hållplats Saluhallen ligger närmast.

Ingången ligger inne på gården till vänster, under balkongen.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Laser Stockholm
Passar löshår alla?
Hur man skapar hälsa i en stressad miljö – 6 tips
Laserhårborttagning hemma
Personlig assistans på ett nytt sätt!