Du är inte inloggad.

Artikel

Köpa Facebook-likes

Jag har lagt så otroligt många tusenlappar på olika typer av marknadsföring och reklam genom åren. Tidningsannonser, radioreklam och betalat för att finnas med på exempelvis Eniro mfl. Många gånger har det gett helt OK resultat, men allt för ofta har det slutat med en förlust. Efter att ha forskat kring hur jag bäst kan investera mina pengar och faktiskt få något tillbaka har jag gjort en upptäkt som jag vill dela med mig till fler företagare om!

Facebook-likes har blivit viktigare och viktigare för både företag och privatpersoner. Jag har flera konkurrenter i min bransch (säljer brädspel på internet), och jag har länge misstänkt att några av dessa har fuskat sig till nya likes. Till en början får jag erkänna att jag var väldigt grinig över detta, men sedan bestämde jag mig för att göra likadant, och herregud vilken billig investering...! För några hundralappar ser det ut som att jag är stört i branschen och fler och fler anlitar mig dagligen. Fult kan man kanske tycka, men om alla andra fuskar måste man kanske bara följa med strömmen själv också. Jag tänkte tipsa andra om detta nu, för ge flera möjligheten att haka på detta.

 

Ett tips är att inte överdriva antalet utan att hellre börja lite smått och sen ev. köpa flera längre fram. Om man ändå erbjuder en schyst tjänst/produkt får man en fin knuff av detta så att man kan ta sig framåt!

Sidan jag använde mig av är i alla fall en Svensk sida, och jämför man med utlänska eller andra svenska diton betalar jag gärna några kronor mer för att få kvalitet och veta att det finns support/hjälp att få om det blir några problem.

 

Stefan


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Marknadsundersökning och opinionsundersökning
Vad innebär tekniken AMP (Accelerated Mobile Pages)?
Datorhjälp Kumla
Utrustning till videomöten
CBS går med i Youtubes streaming tv