Du är inte inloggad.

Artikel

Kroppsrengöring bidrar till en sund kropp.

Generell kroppsrengöring är något alla borde göra som regelbunden rutin eftersom det hjälper kroppens funktion att fungera bättre.

Detoxkur med naturliga tillskott. Här finns 13 detox behandlingar att prova:

Tång eller saltbad

Fyll ditt badkar med sjögräsextrakt eller salt för en långg, välförtjänt bad som inte bara är avkopplande och terapeutiska, det är även bra för kroppen. Kroppen blir fylld med mineraler som saknas och i utbyte drar det ut gifter. Varmvatten drar gifter ur kroppen till hudens yta, medan vattnet kyls drar det toxiner från huden.

Salt scrub

Liksom saltbad är salt scrubs även populära avgiftningsmetoder. Avgiftande kroppsbehandlingar ger dig ett försprång med att behålla din vikt när det kombineras med en hälsosam diet och motion.

Torrborstning

Det finns ingen ursäkt att inte utföra torrborstning. Denna sorts hemma-behandling är enkel att utföra och köpa för att försiktigt borsta bort torr hud för bara några minuter. Flytta borsten från fötterna till bröstet i en cirkulär rörelse, alltid mot hjärtat! – för att få lymfkärlen i rörelse.

Bastu eller ångbad

Svettas ut värme främjar svettning och ökar cirkulationen, musklerna slappnar av och frigör gifter. Ta dig en stund och sitt i bastun.

Body Wrap

Hel-kropps avgiftande behandlingar hjälper övergripande cirkulations stimulering, uppmuntra elimineringen av gifter, mjukar upp och får slät hud samtidigt som den ger en övergripande känsla av välbefinnande. En tång wrap är en idealisk kroppsbehandling där man utnyttjar de europeiska traditioner som thalassoterapi för att hjälpa till att avgifta huden.

Pepparmynta, trippel mynta och färsk tång värms och jämnas över hela kroppen som bidrar till att lindra stress och stärka ömma stela muskler. Denna typ av behandling är en fantastisk komplement till hälsosam livsstil mål!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Orsaker till dålig andedräkt
Periodisk fasta – Myter och sanningen
Fungerar laserhårborttagning på alla?
Kondomer med struktur
Ansiktsbehandling