Du är inte inloggad.

Artikel

Lån utan UC

Idag kan man låna pengar väldigt enkelt på många olika sätt, du kan låna på det traditionella sättet genom någon av storbankerna eller kan du låna på det mer moderna sättet som är att låna pengar på nätet. Tyvärr är det många som missbrukar att det är så lätt att låna pengarna på nätet och sätter sig i stora skulder. Har du stora skulder ska du aldrig låna mer, då är det bättre att söka hjälp med en som styr upp din ekonomi så du kommer på fötter igen.

Det finns några olika lån man kan ansöka om, och det är smslån, privatlån, bolån och billån.

Smslån

Smslån som även kallas snabblån är ett lån som man förr ansökte genom att man skickade sms till den långivare man ville låna pengar hos. Idag ansöker man oftast på långivarens hemsida och legitimerar sig genom BankID. En fördel med ett smslån är att utbetalningarna är snabba men räntan är desto högre. Du även ansöka om lån utan uc om du vill ta ett snabblån.

Privatlån

Ett privatlån kan du använda till vad du vill utan att du behöver förklara vad du ska göra, många använder pengarna till att renovera sin bostad, resa, skönhets operationer m.m. Så när du lånar pengar med ett privatlån så lånar du utan någon säkerhet.

Bolån

Bolån är som det låter ett lån som man tecknar när man har köpt en bostad. När du köper en bostad måste du ha 15 % av köpeskillingen.

Billån

När du har köpt en bil eller annat motordrivet fordon, du kan även teckna ett privatlån om du ska köpa en bil.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fakturahantering för företag och verksamheter
Så enkelt är det med smslån
Håll koll på lönehistoriken med ett personalsystem
Att tänka på när du ska låna pengar
Följ denna stora artikel om hur man kan tjäna pengar online