Du är inte inloggad.

Artikel

Reparera iphone och samsung

Nu för tiden är det både vanligare och viktigare än någonsin att göra miljömedvetna val i sin vardag. Det kan handla om allt från att sortera sopor, äta mer plantabaserat till att välja cykel före bilen när du ska ta dig någonstans. Men det finns även tillfällen när vi kanske inte tänker på att göra ett mer medvetet val.

Om du sätter dig in i din vardag, vilken pryl är det du använder mest sett under hela dagen? Förmodligen kommer svaret vara din mobiltelefon. Idag äger alla en smartphone och det är lättare än någonsin att köpa en ny telefon när ens egna har blivit för "gammal", trasig eller att man bara har tröttnat på den.

Välj istället det miljövänligare alternativet att laga mobil istället för att köpa ny. Reparera iphone och hämta ut den som ny, istället för att köpa en ny. Det är även en bra investering för dig själv då din mobil kommer kännas som ny, trots att du bara har betalat för en renovering. Med det sagt är även det här ett billigare alternativ än att lägga flera tusen kronor på en ny telefon. Oftast kan du få din iphone, samsung eller sony reparerade inom en timme, vilket gör att du inte behöver vara utan din telefon under en längre tid.

Så nästa gång din mobil går sönder, kolla in alternativet att laga telefonen istället för att köpa en helt ny. Förutom att laga telefonen kan du även få surfplattor och andra tekniska saker reparerade på samma sätt. Kanske är din laptop segare än vanligt eller så behöver batteriet förnyas? Lägg då en slant på det istället för att köpa en helt ny. Spara istället de pengarna och lägg på något roligare!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad gör man då ett webbhotell inte levererar?
Affiliate i webbhotell nichen
Webbkompaniet
Marknadsundersökning och opinionsundersökning
CBS går med i Youtubes streaming tv