Du är inte inloggad.

Artikel

Skäggtrimmer bäst i test

Har du också funderat över vilken skäggtrimmer du ska köpa? Av alla skäggtrimmer som finns ute på marknaden är det endast ett fåtal som håller hög kvalite samt är prisvärda nog att kunna locka till ett köp hos dem flesta som är ute efter att hitta en bra maskin.

Idag har vi tänkt att kort men gott, gå igenom de bästa skäggtrimmer 2018, alltså nya årets modeller, vilka vi rekomenderar och varför, samt källan till vår information. Vi levererar denna artikel med 100% äkthet i ämnet och har studerat skäggtrimmers och rakapparater i ungefär 3 års tid nu.

Så nu har du säkert funderat lite på vilken prisklass du kan röra dig inom. Fundera även på vilket behov du har. Vad vill du uppnå? Vill du trimma för att få en stubb kommer du kanske att nöja dig med en billig trimmer på 200 :-. Ska du göra mer än så, behöver du alltså en trimmer med flera längdinställningar, precisionstrimmning samt uppsugningsfunktion inbyggd som gör att all hår du trimmar, faller in i en behållare och inte ner på handfatet.

En bra tillverkare som ska leverara nya trimmer för 2018 är Philips. Deras senaste trimmer, har 20 olika längdinställningar, den kommer med en skäggkam, precisionstrimmning och har dessutom en uppladningstid på 45 minuter som ger dig hela 60 minuters anvädning. Eftersom vi har kollat in Sveriges störsat jämförelsesajt för rakapparat och skäggtrimmers, förlitar vi oss på deras kunskap inom området. För mer specifika tekniska detaljer om den bästa apparaten kan du läsa mer här.

Fördelarna med Philips:

  • Preceisionstrimmning
  • 20 olika längdinställningar från 0,05 mm till 20 mm
  • 60 minuters anvädning per 45 minuters laddning
  • Uppsugningsfunktion
  • Rengöringstillbehör

Alla skäggtrimmers från Philips är testade av experter, frisörer och barberare inom kategorin samt andra som flitligt testar teknikprodukter. Det är alltid en klassiker med något från Philips eftersom du får 1 års garanti på vilken appart du än köper, var du än köper. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ska man använda kondom?
Går det att bli av med allt kroppshår mer laser?
Bättre företagshälsa med vetetgräs
Tantekniska produkter Stockholm
Så kan du ta bort din tatuering