Du är inte inloggad.

Artikel

Tidigt håravfall och lösningar

Om man lider av tidigt håravfall kan det hända att det är något som känns väldigt jobbigt och ibland jobbigare än vad man hade förväntat sig. Hade det skett för 30 år sedan hade alternativen för att lösa problemet varit väldigt begränsat, men nu för tiden finns det både bra och säkra metoder man kan använda sig av. Medica Klinik är en av Sveriges äldsta kliniker som arbetar med håravfall. En av metoderna är i form av hårtransplantation! Detta är en jättebra metod som för många betyder att man får tillbaka självförtroendet, nu borde inte självförtroendet sitta i håret, men för vissa tar det hårdare än vad man skulle tro.

Numera finns det många olika metoder för att utföra hårtransplantantioner, vilken som väljs beror så klart på vad du känner dig bekväm med, men även hur din hårsituation ser ut i dagsläget. Det absolut bästa sättet att få veta vad som passar dig allra bäst är att kontakta en klinik som kan ge dig en konsultation kring de olika metoderna, men som även kan hjälpa dig att se hur stor hårtransplantation du kan göra och hur mycket den skulle kosta dig.

Många gånger tror man att håravfall enbart rör huvudet på håret, men ibland ryker tyvärr ögonbrynen också, det fina är, att det finns faktiskt möjlighet att göra en hårtransplantation av ögonbrynen också, så det finns faktiskt möjlighet för den som inte riktigt trivs med situationen att göra något åt det.

Rekommendationen för dig som funderar på en hårtransplantation är att kontakta ett par olika kliniker med bra rykte för en konsultation. Det är viktigt att du väljer en metod som du fått bra information om och som du känner dig säker med.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Linfrön och omega-3 kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar
Skäggvård
Hålfotsinlägg för värkande fötter och knän
Testa din hörsel och öka din livskvalitet med nya hörapparater
Maria Åkerberg Baby Kit