Du är inte inloggad.

Artikel

Skidmask du inte vill vara utan!

Är du ute efter en rehjäl skidmask som inte bara göra det självklara, håller blåsten borta och håller dig varm, utan också ser snygg och häftig ut, då har du hittat rätt. Är du som jag "lite cool" , med brist på bättre adjektiv, och inte vill hålla låg profil på backarna i vinter så rekomenderar jag att ni kikar in på denna skidmask

Den har schyst ventilation och jag har inte haft några problem med andningen när jag använt den, som brukar vara ett problem för mig när jag använt andra skidmasker. En annan detalj jag också gillar är att den skyddar öronen, mun och nacke. Skidmasken består av en blanding av fleece och neopren som i kombination arbetar bra ihop. 

Min tumregel vid val av en skidmask brukar vara; god värmeisolering, god ventilation, skyddar öron, ansikte och nacke och framför allt se häftig ut. Få masker på marknaden kan leverera dessa egenskaper. Och varför du främst ska hitta en skidmask som består av mestadela neopren är för att neopren gör ett utmärkt jobb med att låta huden andas samtidigt som den inte tillåter vinden att tränga igenom. 

Ingen vill behöva komma ner från en backe med köldskador av de kalla vindarna så slår en mot ansiktet. Därför är det viktigt att hålla sig varm. Se nu till att du hittar rätt skidmask för dig, så att du med kan hålla dig varm och se riktigt cool ut på backarna. Vintern är här en gång om året så se till att få maximal nytta av den.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Golfklubbor slumpas bort
Varför har golfbollar små gropar?
10 tips när du skall köpa sparkcykel
Hockeyhjälmar
Golfhandskar - En viktig del av golfutrustningen