Du är inte inloggad.

Artikel

Sommarglädje

Grönt är skönt

Gräset blir bara grönare och grönare för varje dag som går och knopparna på träden håller på att spricka och är ivriga på att bli till gröna blad som ska susa i vinden. Fåglarna har bråttom att bilda familj och bygga bo för att konsumera stora mängder insekter så fågelungarna kan växa upp följa i föräldrarnas spår när det bär av söderut i höst igen. Det här är bilden av att våren är här och sommaren står för dörren.

Blått är vått

Att greppa hela bilden av det som händer den här årstiden är inte lätt för det går väldigt fort allting och vi svårt att hänga med i svängarna. Det händer saker med din promenadväg varje dag. Och i ditt sinne så har du bilden av vår och sommar där solen skiner oavbrutet och fåglarna sjunger. Men är det alltid så i verkligheten? Nej verkligen inte det är oftast lika många regndagar som soldagar under en sommar. Om foto är ett av dian intressen så kan regndagarna te sig ganska tråkiga eftersom vi är inlärda att fotografera det gör man i fint väder. Men det går minst lika bra att hitta fina bilder efter ett regn där vattendropparna hänger sig kvar i bladverket på en blomma eller i ett träd. Det är bra om din digitala kamera kan ta makro när du ska fotografera regndroppar. Nu är det bara att hitta fina vattendroppar och ta bilder. När du är klar så finns det ganska mycket du kan göra för att förhöja ditt foto av vattendroppar med goda utsikter att få väldigt fina och proffsiga bilder. Ett fotredigeringsprogram är ett måste här för att få fram djupet i bilderna. Det finns många bra på markanden och flera finns i enklare gratisversioner att ladda hem från nätet.

Framkalla din känsla

Nu när du är färdig med dina vattendroppsbilder och känner dig stolt så är det kul att skicka iväg bilderna för att framkalla dem och få papperskopior av dina fina digitala fotofiler. Du kan beställa förstoringar eller göra olika fotoprodukter som kalendrar av ifolor.se eller fotoböcker. En fotoalmanacka som följer årstiderna är kul att ha på vägen eller varför inte ge bort en i present. En fotobok är rolig att ha och titta i eller ge bort som present. Du kan välja att skicka in någon av dina fina bilder till en fototävling. Det finns många att välja på i tidningar och på nätet. Låt fantasin flöda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rubiks Kub - fortfarande populär
Vinn tillsammans med ditt favoritlag
Paraplyer som man inte tackar nej till | Bara hos Paraplyland!
Maria Lang. Filmerna & Böckerna
Modern Foto Framkallning