Du är inte inloggad.

Artikel

Ta del av travtips för större vinstchans

Travet får allt större uppmärksamhet i media och det växer samtidigt på nätet. ATG erbjuder flera olika spelformer där V75 är det spel som i synnherhet är det som lockar flest spelare. Det som lockar är de riktigt stora pengarna vilket kan liknas med Lotto. Den stora skillnaden mellan Lotto och V75 är att det sistnämnda är ett skicklighetsspel och du kan med gedigen kunskap skaffa dig ett stort övertag på din konkurrenter.

Det finns mängder av informationskällor att tillgå inför ett lopp och den som vi rankar högst är lopparkivet som man får tillgång till när man prenumerar på ATG live. Här kan man analysera tidigare starter och hitta hästar som blivit störda i loppet, som gått bra efter galopp, hästar som suttit fast bakom andra hästar och inte fått chansen. etc. Ett annat givet tips är att följa travtränarnas och stallens information om sina egna hästar på deras bloggar/travsidor. De flesta stora travtränarna och stallen har idag en webbnärvaro där de presenterar rapporter för sin tävlingshästar. Detta är två informationskällor man inte ska förkasta initialt.

Har man inte tiden som det faktiskt tar att läsa på så rekommenderar vi att man tar del av travtips som travexperterna ofta lägger ut gratis. De gör till stor del jobbet åt dig, eller iaf grunderna - De spenderar timmar på att studera lopp, prata med tränare, studera rapporter för att koka ner det till travtips som i slutändan kan hjälpa dig till vinsten. Så om du ska vara med och spela på travet så bör du ta del av travinformationen som finns att tillgå för att undvika att luras till dåliga spel.

Nästa travomgång körs på Kalmar travbana, lördagen den 10 Mars.

 

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Golfhandskar - En viktig del av golfutrustningen
Båttillbehör
Sportdryck
Koffeins påverkan på träning
Kom igång med en motionscykel