Du är inte inloggad.

Artikel

Årstiderna By The Sea

Ett tillskott till den berömda restaurang Årstiderna som Malmö  stolt huserarmed har nu dykts upp på Dockan. Från den berömda krögarfamiljen Pieplows kan Malmö nu även skryta med Årstiderna By The Sea, en riktigt bra fisk- och skaldjursrestaurang som ligger precis intill en stämningsfull småbåtshamn.. Kombination av svart-vitt, sober svensk inredning och den vackra utsikten av havet, båtar och all ljus som släpps in av de stora fönstren gör att restaurangen känns fräsch och välkommande. Den bekväma inredningen och sydeuropeiska marinakänslan bidrar ocksåtill en underbar matupplevelse. Under de varmare månaderna erbjuder Årstiderna By The Seas också en uteservaring på dears alldeles egen brygga.

Vad det gäller maten så är Årstiderna en klassisk fisk- och skaldjursrestaurang med fokus på god smak och lokala råvaror. Årstiderna By the Sea är en restaurang Malmö länge saknat. En rätt vi varmt rekommenderar är räksmörgåsen, för vad vore en fisk- och skaldjursrestaurang utan en suverän räksmörgås? Årstiderna By The Sea serverar en stor, fräsch räksmörgås som inte snålar med räkor och mättar belåtet, helt enkelt en stor favorit!

Sugen på ett lite lyxigare och mycket godare lunchalternativ? Årstiderna By The Sea öppnar redan 11.30 på vardagar och kan därmed erbjuda à la carte, lättare lunchbuffé och även ett Veckans Husmans erbjudande. Dessa alternativ gör det möjligt att tillfredsställa allas behov och önskningar för en riktigt god lunch. Det är en restaurang som är lyxig men ändå prisvärd nog för att fungera som lunchrestaurang. När arbetsdagen sedan börjar nå sitt slut kan Årstiderna By The Sea erbjuda ett utmärkt ställe för Afterwork. En specialanpassad barmeny och en noggrannt utvald vinmeny passar perfekt ihop med Årstidernas By The Seas alldeles egen brygga längs de harmoniska och vackra hamnkvarteren. Med en solnedgång, trevligt sällskap och fantastisk utsikt kan det inte bli en bättre avslutning på arbetsdagen. Årstiderna By The Sea kan även erbjuda en avskild festvåning samt specialutformade festmenyer för både företag och privata arrangemang.

För en ny fräsch matupplevelse oavsett om det är lunch, middag, afterwork eller fest så är Årstiderna By The Sea en restaurang som varmt rekommenderas!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ceviche - recept och skillnader
Peruansk matupplevelse med ceviche
Rosa champagne - hur man hittar det bästa märket
En kopp espresso
Att välja restaurangmöbler