Du är inte inloggad.

Artikel

Att hitta bra restaurangutrustning och restaurangmaskiner

Att hitta bra restaurangutrustning och restaurangmaskiner

Att hitta rätt restaurangutrustning och restaurangmaskiner till storköket, café, matsalen, cateringköket eller kontoret är en utmaning.

För att inte göra en dålig investering krävs det att du hittar rätt kvalitet på produkterna men även till rätt priser.
Det krävs även en viss känsla för inredning och servering för att t.ex. kunna välja vilka bestick som passar med ett visst porslin. Det gäller att skapa en trivsam miljö för både medarbetare och gäster.

En bra start är att börja med de välkända varumärkena som t.ex. Coffee Queen (Kaffebryggare - Kaffemaskiner), Exxent (Porslin, Bestick, Kockknivar mm), Patina (Kittel, Sauteuse och Stekpanna), Expobar (Espressomaskiner). Dessa är mycket vanligt förekommande i allt från de enklare restaurangerna och mindre köken till de större och exklusivare. Med bra produkter tillverkade för just restaurangbranschen är din investering mer sannolik att löna sig.

Var inte för snabb med att beställa från den första bästa leverantör du hittar. Det finns inget som säger att de största leverantörerna av din köksutrustning och restaurangutrustning är rätt väg att gå. Däremot är chansen stor att de har just rätt produkter för din verksamhet. När du nu har denna värdefulla kunskap och insikt, ta dig tid att söka efter andra mindre leverantörer med samma sortiment. Dom är oftast hungrigare på att få just dig som kund och kommer både ge dig ett bättre bemötande, bättre villkor och en bättre långsiktig relation med personlig service.

Idag finns det enormt många som erbjuder utrustning för restaurangkök. Lita på magkänslan men var inte rädd för att förhandla om priserna. Rätt produkter till rättvisa priser är det du ska leta efter.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ceviche - recept och skillnader
Vad du måste känna till om öl till matlagningen
Arcus Gruppen A/S satsar på kanelsprit.
ESE pods och annat roligt
Hos Pelle