Du är inte inloggad.

Artikel

Att resa i Sverige är fantastiskt

 

Att resa i Sverige är fantastiskt, det finns så oerhört mycket att se. För egen del så har de flesta gångerna jag varit ute i Sverige och rest har det blivit Västerbottens inland och fjällvärld. Både vinter och sommar, men mest vintertid då man besöker någon skidort. Otaliga är gångerna då man stått i någon slalombacke och förundrats över hur vackert det är. Strålande sol och perfekta backar gör att man verkligen njuter i fulla drag. Sedan dagen efter så drar man iväg med skotern upp på någon fjällsjö och borrar upp några hål för att fånga några goda rödingar som man sedan kan grilla över öppen eld.


Sommartid så finns det ett fantastisk kustlandskap att besöka och ett av mina favoritresmål är Höga Kusten, här kan du spendera mycket tid genom att besöka flrtalet mysiga öar eller göra en vandring genom Höga Kusten, kolla in den vandringsled som går från Hornöberget i Kramfors till Stora Torget i Örnsköldsvik, eller tvärtom, beror var du börjar :-) den är totalt 128,2 km lång och indelad i 13 etapper. Och indelningen är gjord så att det finns tillgång till övernattning under tak för varje indelning. Antingen enkel raststuga eller vandringshem och hotel.


Väljer man däremot att inte vandra på sin semester utan mer vill ta det lugn och ha det gott kan man med glädje välja en Camping Örnsköldsvik, där man i lugn och ro hyra sin stuga och sitta en varm sommarkväll på sin lilla altan och bara njuta. På Mosjö Camping finns det mesta att tillgå och ett bad i den fantastiska sjön är aldrig fel. Här hittar du lite bilder från deras stugor!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Solresor i vinter
Det ultimata rese tältet för camping Isabella Ambassadör Dawn
Reseguide till Aruba
Passion för resor
En mjukare färd