Du är inte inloggad.

Artikel

Blogg Awards 2012

Undra hur många som blir inbjudna till Blogg Awards 2012, nu iår var det väldigt mycket besökare som ville ha det åtråvärda priset. Årets blogg, hur som helst, så har bloggandet blivit allt mer populärt och accepterat. Det finns en hel del som även kallar att blogga som ett heltidsarbete, vilket man kan tycka lite si och så om. Men pengar kan man tjäna på det iallafall. Det är många som har sin blogg som en hobby men det är också dom som tar det mer seriöst. Försöker få ut mer utav inläggen även försöker lägga in annonser och tjäna pengar på bloggen.

Att tjäna pengar på bloggar blir alltmer vanligt vilket många kanske inte tror, men så är det...Dagens bloggare drar in en fantastisk summa pengar bara genom några rader text. Dock så måste det ju stå något intressant i bloggen för att få folk att läsa, du kan inte bara ha en massa strunt. Hur som helst så vet jag inte vem som vinner Blogg Awards 2012, även om jag driver en egen blogg vid sidan utav mina andra projekt så ser jag inte den som en kandidat till titeln Årets Blogg. Jag hoppas dock på att få mer besökare till min Träningsblogg detta år, men vi får se hur det blir.


När man pratar om bloggar så är det oftast visas namn som kommer på t al, exempel på dessa är, Kenza , Isabella Löwengrip, Sara Montazami , med flera.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hur skyddar du din mobiltelefon mot skador?
Den digitala världen blir allt större
Kan man själv ta hand om sin sökoptimering?
Köpa hemsida via webbyrå
Sökmotoroptimering: Öka exponeringen av din hemsida