Du är inte inloggad.

Artikel

Bolagsmäklaren Lagerbolag & Aktiebolag

Har du letat efter att köpa ett Lagerbolag eller Aktiebolag men vet inte hur du ska gå tillväga med alla regler och lagar ? Vi på Bolagsmäklaren hjälper dig att hitta rätt !

Om oss

Vi på Köpa Lagerbolag är den snabbast nystartade och etablerade bolagsstödet inom hela Sverige. Med lång tids erfarenhet har vår bemannings team blivit en av sveriges mest professionella problematiklösare med fullständig koll och kreativitet har vi blivit bland de bästa inom Sverige på Kundservice och bemötande emot våra kunder. Vi arbetar med passion och de flesta av våra kunder är solklart nöjda med våra tjänster ifrån startande av bolag som nystartad, ändringar, Avvecklande utav Aktiebolag, köp av Lagerbolag, Handelsbolag. Vi hjälpar ändringar i styrelse, räkenskapsår eller nyemission

Vanliga frågor

Vad är ett Lagerbolag

Ett Lagerbolag är ett bolag som ligger vilandes som har registrerats tidigare hos Bolagsverket för att en köpare ska kunna bedriva sitt nya företag snabbt och enkelt, redan efter 2 timmar är det klart för kunden att kunna bedriva sin företagsverksamhet.

Vad bör man tänka på när man registrerar ett bolagsfirma, adress och namn

När man registrerar ett namn åt sin bolagsfirma måste man tänka på att Bolagets namn ska innehålla antingen förkortningen AB eller ordet Aktiebolaget. Bolagets firmanamn får inte heller förväxlas med någon annans varumärke eller gemenskapsvarumärke. När man registrerar ett bolag ska man även tänka på att den befintliga platsen ska befinna sig inom Sverige men bolaget kan alltid ange ett utländskt adress.

Priser

Vi är idag Sveriges konkurenskraftigaste bolag inom priser, hos oss får våra kunder inte bara de billigaste priserna på exempelvis nytt Lagerbolag men även den bästa service och vägledningen hur de ska gå till väga. Vår Policy på Köpa Lagerbolag är och kommer alltid vara att se till att våra kunder ska bli totalt nöjda med bra service och förmåner för att det ska bli så snabbast och enklast för våra kunder.

Är det krångligt att beställa ett lagerbolag hos er ?

Nej, genom att trycka på Beställa Lagerbolag knappen på vår hemsida så får du gå igenom en enkel process genom att skriva in dina uppgifter på en enkel väldefinerad mall därefter som någon utav våra medarbetare kommer att ta i kontakt med dig och vägleda dig.

Kan man kontakta er även ifall man äger ett bolag för vägledning ?

Alla är välkomna att kontakta oss för vägledning och råd med alla slags frågar som rör sig inom deras företag.

Hur lång tid tar det att få ett lagerbolag klart hos er ?

Från o med att vi har mottagit in din anmälan när du har registrerat den igenom vår mall tar det upp till 2 timmar tills ditt Lagerbolag är klart.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tänka på innan du köper en begagnad bil
Revision – Så väljer du rätt revisor
Varför låna pengar utan kreditupplysning från Upplysningscentralen?
Så bör man använda ett smslån
Sälja Guld