Du är inte inloggad.

Artikel

Fordonsuppgifter gratis online

För dig som är intresserad av att inhandla ett begagnat fordon är det väl investerad tid att se över fordonet som du vill köpa. Detta gör du absolut enklast genom att besöka någon av de tjänster som erbjuder fordonsuppgifter och biluppgifter direkt online, i dator eller smartphone. Många av dessa onlinetjänster levererar information av den typen helt gratis och är mycket tillförlitliga källor att använda sig av. När du skall söka reda på fordonsuppgifter finns det ett antal aktörer du kan använda dig av online. Nedan listar vi några av sveriges absolut bästa sajter på att erbjuda denna typen information.

 

Transportstyrelsen.se

På Transportstyrelsens hemsida finner du det svenska vägtrafikregistret som är den största databasen med information om alla svenska registrerade fordon som framförs på vägarna. databasen innehåller all information du kan tänkas att behöva och om alla fordonstyper. Vare sig dú avser att köpa en bil eller en skoter så finns informationen om fordonet att inhämta där. De flesta andra tjänster som finns på marknaden använder sig av Transportstyrelsens vägtrafikregister för att förmedla samma typ av information.

 

Fordonfinans.se

På Fordonfinans hittar man länkar och snabblänkar till ett flertalet olika databaser för fordonsuppgifter. Dom har samlat länkar till flera register så att man mycket enklare hittar just den information man är ute efter utan att behöva söka runt för mycket på andra sajter, vilket ibland kan ta lite tid.


Biluppgifter.se

Hos biluppgifter hittar man snabbt och gratis massor av nyttig information om fordon och i synnerhet bilar. Du kan snabbt få en överblick över fordonshistorik, ägare till bilen, samt även köpa information om fordonsrelaterade skulder. Biluppgifter har blivit en av sveriges mest nyttjade tjänster för att få fram tillförlitlig information om bilar. Databasen uppdateras ofta och är en tillförlitlig källa till information om fordon.

 

Med dessa tre tjänster online kommer du att kunna få tillgång till all viktig information du behöver veta om ett fordon innan du fattar beslut om ett inköp.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kan man själv ta hand om sin sökoptimering?
Är det så himla viktigt med kvalitetstexter på en hemsida?
En introduktion till hantering av kontrakt
Moores Law
Vilken typ av teknisk support kan ett företag förvänta sig av ett webbhotell?