Du är inte inloggad.

Artikel

Anordna en företagsaktivitet med personalen

Att anordna företagsaktiviteter blir allt mer populärt på arbetsplatser av olika storlekar. En företagsaktivitet kan vara allt möjligt, från kick-offer i september till julbord i december, eller en konferens mitt under året. Vad man väljer bör bero på vilket syfte man har med aktiviteten. Ifall man vill kombinera nytta med nöje kan man anordna en konferens på någon av landets alla anläggningar. Dessa ligger ofta i natursköna områden, vilket gör dem idealiska för ett schema där man samlas för arbete i en avslappnad miljö på dagen, och sedan en gemensam rolig aktivitet på kvällen. Ofta kombinerar man detta med goda middagar tillsammans, vilket kommer göra helgen till något som hela arbetsplatsen minns under lång tid framöver.

 

Vinprovningar eller klättring?

Genom att varje år anordna en annorlunda företagsaktivitet skapar man en positiv atmosfär på jobbet som kanske till och med smittar av sig på företagets kunder. Varför inte testa en vinprovning ett år, för att nästa år besöka en klättervägg? Omväxling förnöjer, och det är verkligen roligt för alla anställda att få se varandra i nya, oväntade situationer. Poängen är att alla har sidor av sig själva som kanske inte syns i de invanda rollerna man klär sig i på jobbet, men som likväl finns där. Att låta alla anställda få se andra sidor av varandra gör att respekten för varandra ökar och att man får lättare att samarbeta.

 

Vad kostar det?

Att anordna en företagsaktivitet behöver inte bli särskilt dyrt. Det beror så klart på vad man gör, och man bör komma ihåg att det trots allt verkligen kan vara värt pengarna och lite till. Kontakta Green Hat People för att höra er för om vilka priser de tar och vilket utbud som finns tillgängligt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Spådom
Onlinedating – del av en historisk utveckling
Knott
De nya programledarena för Melodifestivalen 2015
STANDBY TÄLT