Du är inte inloggad.

Artikel

Tandimplantat

Tandimplantat

Att ersätta tandförluster har stor betydelse för en ökad livskvalitet och ökad självkänsla, att vara utan tänder gör många gånger att man känner sig begränsad och kanske inte vill le. Ett tandimplantat sitter fast, precis som vanliga tänder, och gör att din mun kommer fungera helt nomralt igen. Du kan tugga och äta, något som ökar din säkerhet i vardagliga och sociala situationer.

Att ta hand om sina tandimplantat

Det är viktigt att ta väl hand om sina tandimplantat för att få en långvarig hållbarhet, tandimplantat är en stor investering och sköts de ordentligt har de en hållbarhet på minst 10 år men många gånger flera år mer än så. På Stureplan Dental kan du få hjälp att prova ut tandimplantat och du kan även få hjälp och den rådgivning du behöver. Genom deras tandhygienister  får du hjälp att förbygga inflammation i tandköttet kring implantat och all annan kunskap du behöver. All behandling och rådgivning görs av erfarna tandläkare.

Implantat från Straumann

Hos Stureplan Dental används Straumann tandimplantat. På så sätt får du livstidsgaranti på implantaten samt 10 års garanti på protetiken, dvs kronor och broar.

Stureplan Dental utför fullständig implantatbehandling på sin tandklinik på Stureplan, vilket innebär operation, protetik samt för- och efterbehandling. De dukar och klär sig sterilt på det sätt som krävs vid en vanlig operation. Vid varje operation kommer dessutom specialist från Straumann. Hos Stureplan Dental strävar man alltid efter en hög kvalitet och ett gott omhändertagande.

I de flesta fall kan man få ersättning från försäkringskassan vid implantatbehandling. Stureplan Dental erbjuder kostnadsfri rådgivning!






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att välja silverörhängen
Träningstips för att bli av med celluliter
Orsaker & behandlingar av Celluliter
Maria Åkerberg Baby Kit
Räkna kalorier och gå ner i vikt