Du är inte inloggad.

Artikel

Vinslövs Fritidscenter AB - Vi handlar med husvagnar och husbilar!

Tänk er en semester utan stressen att boka i förtid boende. Slippa springa efter linjetrafiken och möjligheter till utsikt över solnedgången varje kväll. Detta är bara några av fördelarna med att semestra i husvagn och husbil! 
 
Bestäm själva vart ni vill sova, när ni vill åka och vilket resmål ni vill besöka den dagen. Kanske tar ni en tripp till stranden som linjetrafiken inte når eller varför inte besöka de gröna skogarna uppe i Norrland där det inte finns något hotell eller vandringshem. Vi på Vinslövs Fritidscenter AB älskar djur & natur och vi vill gärna introducera fler till denna glädje. 
 
Hos oss kan ni hitta det nyaste bland husvagnar och husbilar på marknaden men även begagnade fordon i toppkvalité. Med över 20 års erfarenhet inom branschen så har våra härliga medarbetare en omfattande kompetens och hjälper gärna till med att svara på frågor som ni har inför ett köp. Vare sig det är en splitter ny husvagn eller en begagnad husbil med några år på nacken så är vi säkra på att ni kommer att hitta något som passar just er och era behov. 
 
Vi är stolta återförsäljare för flera kända märken som Kabe, Adria, Hymer och Al-ko. Vi har ett långt samarbete med flera leverantörer och vi är väldigt noggranna när vi introducerar nya märken i vårt sortiment för att försäkra oss om att ni som kund får en produkt av hög kvalité.
 
Ni hittar även tillbehör till husvagnar och husbilar hos oss. Letar ni efter ett förtält till husvagnen, nya dynor till sittplatserna eller reservdelar till ert fordon så hjälper vi er att hitta rätt!
 
Skulle olyckan vara framme eller om ni bara behöver serva ert fordon så har vi även en verkstad i samma lokal som vi har ett gott samarbete med. 
 
Ni kan hitta oss här, i våra lokaler eller på e-post:
Dolinvägen 1, 288 34 Vinslöv
info@vfc.se
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Anordna en företagsaktivitet med personalen
Konsten att gravera glas
Vackra tårtdekorationer för bröllop
5 enkla steg till party-planering på proffsnivå
Nya husvagnar Höganäs